Εμεις

Ιστοσελίδες για επαγγελματίες

Η παρουσία της εταιρείας  ή της ατομικής σας επιχείρησης σας στο διαδίκτυο δεν είναι πλέον μια πολυτέλεια αλλά είναι μια ανάγκη. Η διαφήμιση της και η προσέλκυση νέων πελατών δεν στηρίζεται πλέον μόνο σε παραδοσιακές μεθόδους διαφήμισης αλλά και στο πώς θα σας βρίσκουν εύκολα μέσω του διαδικτύου ή άλλων μεθόδων internet marketing.

Η καταχώρηση σε δημοφιλής διαφημιστικούς καταλόγους είναι σίγουρα απαραίτητη, όμως τα κρίτήρια των πελατών σας πλέον είναι πιο αυστηρά και η επιλογή να σας εμπιστευτούν βασίζεται στην διαδικτυακή σας εικόνα, δηλαδή στην εταιρική σας ιστοσελίδα.

Εμείς έχουμε ώς σκοπό να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε μια απλή, καλάισθητη, λειτουργική, χωρίς εντυπωσιασμούς, με σαφείς στόχους και περιεχόμενο ιστοσελίδα για την εταιρεία σας ή την ατομική σας επιχείρησης. Επιπλέον χρησιμοποιώντας έξυπνα εργαλεία και διαφημίσεις να την φέρουμε ανάμεσα στις πρώτες στην μηχανή αναζήτησης του google!

Απευθυνόμαστε σε όλες τις εταιρείες και ειδικευόμαστε στην προβολή μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιων, όπως δικηγόροι, ιατροί, τεχνικά επαγγέλματα, παροχή υπηρεσιών και άλλα.

k

Έρευνα αναγκών

Κάθε εταιρεία έχει τους δικούς της πελάτες και χρήστες. Ερευνούμε και αναλύουμε τις ανάγκες σας, για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος

Φωτογραφία

Οι φωτογραφίες αποτελούν την εικόνα της εταιρείας σας. Φωτογραφίζουμε και επεξεργαζόμαστε με προοπτική, χρώμα και υψηλή αισθητική.

Ανάπτυξη ιστοσελίδας

Σχεδιάζουμε με σαφήνεια και υλοποιούμε άμεσα καλαίσθητες και λειτουργικές ιστοσελίδες, blogs και e-shops εύκολα προσβάσιμα από όλους

Φιλικές προς κινητές συσκευές

Σχεδιάζοντας με την τεχνική του Responsive Web Design δημιουργούμε εφαρμογές που προασαρμόζονται σε όλες τις οθόνες.

Wordpress - Divi Theme

To Divi theme 3.0 αποτελεί μαζί με το WordPress , τον πιο ισχυρό σύμμαχο των ιστοσελίδων μας, δίνοντας αυτονομία στους χρήστες με τον ισχυρό page builder του.

Προώθηση (SEO)

Με έξυπνα εργαλεία SEO αλλά και με έξυπνες καμπάνιες μεσώ google και facebook ανεβάζουμε την ιστοσελίδα σας στις πρώτες θέσεις.

Η ομαδα μας

Φροντίζουμε να ικανοποιούμε όλες τις απαιτήσεις, σας εκπαιδεύουμε να ανανεώνετε μόνοι σας την ιστοσελίδα σας και είμαστε εκεί για εσάς και μετά την ολοκλήρωση της.

Σάββας Βαρυτιμιάδης

Σάββας Βαρυτιμιάδης

Web designer

Δημήτρης Τσιτάκης

Δημήτρης Τσιτάκης

Photography expert

Ελένη Σιακάτη

Ελένη Σιακάτη

Content editor

Οι ιστοσελιδες μας

Για να σε βρισκουν ευκολα και γρηγορα
Επικοινωνησε μαζι μας

Τηλεφωνο επικοινωνιας:

6972458550

Email:

info@archaeotech.gr

Διευθυνση:

Παναγια Σουμελα 32, Θεσσαλονικη
& Φιλελληνων 10, Αμυνταιο

Share This